Hos ProCV arbejder vi hårdt og engageret – Vi tager ansvar og ser på detaljerne, for vi ved at det gør forskellen for dig.

Vi vil gøre dig til den bedst mulige kandidat i feltet! Vi ved hvor personligt det er at søge et job. Derfor går vi den ekstra meter for dig som kandidat. Dit møde med ProCV skal være en oplevelse, som giver dig større sikkerhed i jagten på nye karriere muligheder.

Du kan støde på drømmejobbet når som helst. Derfor er vi klar til at hjælpe, alle ugens 7 dage.

Vi har erfaring fra over 10.000 CV’er, og har derfor en solid baggrund til at sikre dig i din jobsøgning. Vores mål er at gøre dig som jobsøgende, lige så velforberedt som den rekrutteringsansvarlige.

MissionVil du have et godt CV
Vi leverer professionel rådgivning til den aktive og passive jobsøger. Vi sikrer at vores kunder agerer professionelt på niveau med den rekrutteringsansvarlige!

Vision
Vi vil sætte standard for hvordan aktive sålevel som passivt jobsøgende kommunikerer mest hensigtsmæssigt med den rekrutteringsansvarlige.

 

ProCV består af et hold af konsulenter, eller frivillige, der er professionelle i rekrutteringsbranchen. De læser CV’er hver dag, finder kandidater på LinkedIN, og interviewer mange 100 jobsøgende hvert år. De kan deres håndværk, og ved hvad de vil have. Når jobsøgende spørger; Hvordan skriver man CV? Så har vi svaret.

 

————————————————————-

Niels KinchNiels Kinch har udviklet ProCV fra bunden. Da Niels selv ledte efter nyt job, ville han finde facit for et godt CV. Der findes masser af gode råd og gode guides, udviklet af folk, der hjælper jobsøgende. Men aldrig var det de professionelle selv, der tog bladet fra munden, og sagde hvordan man skriver CV. Gennem et hav af interviews, blev kernen i det gode CV fundet. Derfor er ProCV blevet et fantastisk værktøj.

Til dagligt arbejder Niels med e-handel hos Improving i Kolding og i sit eget konsulentfirma Layline

Se Niels’ LinkedIN profil

 

————————————————————-

Bjørn Jepsen Selected SearchBjørn Jepsen er senior researcher i Selected Search. Han hjælper virksomhederne med at finde relevante kandidater og er ekspert i at optimere LinkedIN profiler, så folk som ham finder dig. Det er nemlig ikke lige meget hvad man skriver hvor. Bjørn har en Master i Organisation og han ved hvad virksomhederne skriver mellem linierne. Desuden har han arbejdet mange år som coach for sejlere og sportsfolk, hvilket gør ham til en god sparringspartner, forud for ansøgninger og samtaler.

Se Bjørns LinkedIN profil

Læs mere om Selected Search

————————————————————-

troelsTroels Munk er rekrutteringskonsulent og har til opgave at skaffe kvalificeret arbejdskraft til offshore-industrien i Esbjerg. De sidste 5 år har han beskæftiget sig udelukkende med kandidatsøgning, udvælgelse og interviews. Han er skarp på sine holdninger, og siger tingene ærligt. Når han læser dit CV vil du få det skåret ind til benet,

– Okt. 2012 – nu: Rekrutteringskonsulent hos Rambøll Olie og Gas
– Mar. 2012 – Sep. 2012: Assosiate Consultant hos Mercuri Urval
– Sep. 2008 – Feb. 2012: HR-konsulent hos Forsvaret

Se Troels’ LinkedIN profil