En professionel LinkedIn profil kan sikre dig dit næste spændende job

Der er omkring 1500 rekrutteringsbureauer i Danmark. Langt de fleste søger kandidater blandt andet via LinkedIn. Du skal derfor synliggøre dine kvalifikationer, så rekrutteringsbureauerne har mulighed for at finde dig og matche dig med din næste stilling.
På LinkedIn bliver du en del af et socialt medie, der er direkte målrettet til at opbygge og pleje dit netværk inden for alt, hvad der rører sig på jobmarkedet.

Du får muligheden for at præsentere dig overfor din næste arbejdsgiver ved at have et altid opdateret CV liggende, og du kan deltage i grupper, der er relevante for dig og følge virksomheder, du ønsker at arbejde for, ganske tæt.
Lad os hjælpe dig i gang, så du kan komme godt fra start, og sikre at du bliver oplyst om mulighederne og selv fremstår med en professionel profil.

Få en professionel linkedin profil

Få en professionel LinkedIn profil for bare 699,-

Når vi opretter din LinkedIn profil, sikrer vi, at dine kompetencer fremgår tydeligt, og at fremtidige potentielle arbejdsgivere vil finde din profil.

Stadig flere stillinger bliver besat på baggrund af LinkedIn, og netværket er et uundværligt værktøj for de ambitiøse. Omkring 900.000 danskere er nu på LinkedIn og tallet stiger hver dag. Det er blevet stedet, hvor du kan netværke med folk i din branche, søge kontakt med personer, som kan bringe dig fremad i din karriere, og det er ikke mindst blevet et vigtigt redskab for headhuntere på jagt efter den helt rigtige kandidat.

LinkedIn har for nylig lanceret en ny jobsektion som bl.a. foreslår jobs til brugerne – jobs der f.eks. er udvalgt efter din branche. Alt sammen tiltag som gør det væsentligt at have en professionel tilstedeværelse på LinkedIn.