Det perfekte firmaevent

Posted by on jan 7, 2018 in Gode råd til dit CV | No Comments

I 2017 nåede havde vi en oplevelse, som virkelig satte sig i hukommelsen, men som også gav stof til eftertanke.

Sammen med Match Racing Denmark skulle vi have en regulær teambuilding oplevelse. Det foregår til søs i nogle virkelig store kapsejladsbåde. Vi fik en grundig instruktion på land og fik forklaret om vind og vinkler. Det kræver at man spidser ører, men så snart man kommer ud at sejle, giver det meget bedre mening. Efter at blive iklædt sejlertøj og handsker, var det tid til at gå ombord.

Sliderbill.-aug176

Sådan så vi formentligt også ud da vi krydsede målstregen

 

 

 

 

Det er virkelig nogle imponerende sejlmaskiner. De er brugt til både EM og Nationscup og vejer hele 4 tons. Vi fik gennemgået alle snorene og forklaret hvilke sejl der gør hvad.

Fordeling af roller

Den første opgave består i at fordele rollerne ombord. Nogle skal være gode til at tage beslutninger og bevare overblikket, mens andre skal sørge for at farten holdes høj, ved at justere sejlene.

Jeg tror det er vigtigt at skipperen er helt rolig og ikke blander sig for meget. For så snart der blev diskusion, begyndte båden altid at dreje forkert. Derimod skal ham der styrer storsejlet være god til, at sikre at alle gør det samme.

Stof til eftertanke

Foruden at det er virkelig sjovt, er det også utrolig lærerigt. Vi var gode til at holde roen ombord. Men man kunne godt komme til at tale lidt højt, når der var panik ombord. Og det var der af og til. Men vi kunne stille 3 spørgsmål til instruktøren i hver sejlads. Så når det hele var ved at gå galt, kunne vi få noget hjælp. I den første sejlads var alle spørgsmål brugt, allerede lige efter start. Det gjorde at vi bare kom længere og længere bagud.

I næste sejlads fik vi mere styr på det og der var aldrig rigtigt panik. Det føltes super godt, når tingene bare spillede. Vi kom først i mål og fik jublet højt.

Virkelig en sjov og lærerig dag, som jeg klart vil anbefale.

Læs mere om deres firmaevents