Vi ønsker, vores blog kan være med til at give dig, inspiration til din jobsøgning. Du kan finde hjælp til LinkedIN profiler og læse vores gode råd, til hvordan du kan fremstå stærk i ansøgningsfeltet.

Du vil få dugfriske informationer om, hvad vi og andre synes, der er særlig vigtigt i forbindelse med jobsøgning lige nu.

Husk! Har du egne erfaringer, der kan være med til at belyse områder inden for jobsøgning, vil vi sætte stor pris på, at du deler det med os, så vi kan samle så meget god viden som muligt.

Teambuilding

Rollefordeling og samarbejde på en super sjov måde og som rigtig god teambuilding.
Læs min oplevelse her

10 tips, så du kommer igennem nåleøjet

Gør dit forarbejde ordentligt og kom til samtalen. Her er 10 konkrete råd, så du kan komme igennem til samtalen.
Læs de 10 tips her

5 dumme fejl i dit CV

Det er så enkelt at undgå de dummeste fejl i et CV. Men du skal vide hvad de er først. Læs dette blogindlæg og få inspiration til dig CV.
Læs om de letteste fejl at undgå

Bliv markant bedre på LinkedIN

Vil du markant forbedre dine chancer for at blive fundet af din kommende arbejdsgiver, eller en researcher fra et rekrutteringsbureau på LinkedIn?
Læs bloginlæg og bliv bedre på Linkedin

4 LinkedIN tips

Vi har samlet de fire vigtigste anbefalinger til en LinkedIn profil. Det er vigtigt at arbejde strategisk med sin profil.
Få 4 LinkedIN tips

Hvorfor bliver dit CV fravalgt

I en travl hverdag kan enkelte fodfejl i et cv sagtens være med til at det ikke er dig der kommer til samtale. Tænk på; cv’et skal kunne bære hele din historie og dig som person
Få gode råd til et godt CV

CV’et er det vigtigste

Husk det er det faktuelle der skal få dig til samtale herefter kigges der på personlighed.
Derfor er CV’et det vigtigste